Tweedehands auto kopen, centjes overhouden

Vaak is een tweedehands auto gewoon goed genoeg. Wanneer je nog niet zoveel geld hebt, is dit een prima optie! Ook wanneer je net je rijbewijs hebt gehaald is een tweedehands auto prima. Je zult zien dat je met de verzekering ook veel goedkoper uit bent. Met de centjes die je dan overhoud kun je natuurlijk andere leuke dingen doen. Let er wel op dat je bij een goedkope tweedehands auto niet een te oude auto koopt. Een oude auto heeft in zijn leventje ook al het nodige meegemaakt. Het is dus niet altijd zonder risico. Tweedehands auto's zijn bij de buurlanden vaak goedkoper. Dus spreek je een beetje woorden over de grens dan zou ik daar zeker ook eens gaan kijken. Wil je graag in Nederland blijven voor het kopen van je tweedehands auto, kijk dan eens op de website van Bynco. Bynco biedt mooie tweedehands auto’s aan voor een prima prijs. De doorzichtige verkoop zorgt ervoor dat je geen risico loopt bij het kopen van de auto.

Aandachtspunten

Kies een auto naar jouw wensen. Waarvoor wil je deze gaan gebruiken en welk type past daarbij. Controleer of de prijs klopt. Probeer de geschiedenis van de auto te achterhalen zodat je de kilometerstand kunt checken. Let er goed op dat er geen mankementen of gebreken aan je tweedehands auto zijn. Maak een proefrit en niet een rondje om de kerk. Rij er verschillende snelheden mee. Spreek een leveringstermijn af. Heb je hiervoor een vaste datum geprikt en de verkoper komt zijn verplichtingen niet na dan kan deze direct ontbonden worden. Vraag naar de garantievoorwaarden. Tip: Een proefrit bij Bynco duurt 14 dagen!

Betrouwbare tweedehands auto

De meest betrouwbare auto's bouwen de Japanners. De Duitsers domineren op het gebied van de middenklassers bij de beste tweedehands auto’s. Het is prettig om te weten of een auto vaak stuk gaat en wat de reparatiekosten zijn. Kleine compacte auto's zijn vaak betrouwbaarder dan grote auto's. Er wordt gekeken naar het aantal keren dat een auto gerepareerd moet worden, de duur en de kosten van de reparaties en de daarbij behorende kilometers. Ook een tweedehands auto mag jou niet in de steek laten.


Maak een Gratis Website met JouwWeb