Huiseigenaren in Nederland zijn kwaad op de energie leveranciers

door Live Smarter Daily.


Waarschuwing: Betaal niet je volgende energierekening voordat je dit hebt gelezen…

Dit is die ene simpele waarheid waarvan je energieleverancier niet wil dat jij die weet. In 2016 is het mogelijk zonnepanelen te kopen zonder BTW te betalen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor financieringen met zeer lage rentes of bijdragen tot wel €500,-. Bovendien zijn er rentekortingen mogelijk als je het energielabel van je woning verbetert.

 

Veel huiseigenaren die van onze diensten gebruikmaken om te checken of ze in aanmerking komen, zijn geschokt door de lage rentes en vanwege het feit dat de aanschaf vrij van BTW is. Met hulp van de provincie of gemeente kun je in een periode van weken al behoorlijk bezuinigen op je energierekening.

Sara van der Velde, een autoriteit op het gebied van alles wat met besparen door middel van zonne-energie te maken heeft, heeft onderzoek gedaan of dit beleid inderdaad waarmaakt wat er wordt beloofd. Na een aantal weken bracht ze verslag uit waaruit bleek dat ze al flink op haar energierekening had bespaard.

werkt dit beleid? Tot voor kort kostte het tienduizenden euro's om zonnepanelen te kopen en te installeren. Tenzij je een nieuw huis zou bouwen of gewoon zoveel extra geld had liggen, kon dit niet uit. De kosten zouden vaak meer zijn dan wat je ermee bespaard had. Tegenwoordig is dit anders, want de gemeente of provincie helpt je bij de aanschaf en installatie van de zonnepanelen!

LET OP: Je zit niet vast aan de polis van je energieleverancier als je daarvoor al hebt betaald. Je kan eenvoudig de polis annuleren en het overschot krijg je terug.

Onze online diensten zijn enorm in populariteit gestegen, door gemiddelde besparingen van 70%. Wij bieden een van de meest betrouwbare, veilige en effectieve gratis online diensten aan, die huiseigenaren van de meest gunstige tarieven voorzien. We hebben al meer dan 500.000 afnemers laten profiteren van aanzienlijke kortingen. Als jij ook nieuwsgierig bent geworden en wilt gebruikmaken van deze gratis dienst, klik dan op de knop hier beneden. Vul vervolgens je adresgegevens in en klik op Verder om te zien of je in aanmerking komt.

Hoe zie ik of ik aanmerking kom?aantrekkelijke tarieven te vergelijken!

Kijk verder op: http://compare-solar-quotes.com/nl/

 
Maak een Gratis Website met JouwWeb